Αρχική σελίδα > Προφίλ εταιρείας

 

Η εταιρεία ET PLAST ABEE ανώνυμη βιομηχανική και εμπορική εταιρεία ιδρύθηκε το 1987 από τον Ευστάθιο  Τσελαλίδη  και δραστηριοποιείται στην παραγωγή και διάθεση ειδών οικιακής χρήσης, επαγγελματικού εξοπλισμού, ειδών αποθήκευσης, συσκευασίας, κήπου και επίπλων εξοχής.

Η εταιρεία λειτουργεί σε ιδιόκτητες στεγασμένες εγκαταστάσεις     8.000 τ.μ.  στις Αχαρνές  Αττικής, όπου έχει εγκαταστήσει ένα πλήρως εξοπλισμένο μηχανουργείο, με κέντρο κατεργασίας CNC εφοδιασμένο με πρόγραμμα σχεδιασμού CAD/CAM και διάφορα συμβατικά μηχανήματα, τα οποία συντελούν στην κατασκευή των μητρών (καλουπιών) που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή των πλαστικών προϊόντων. Οι μηχανές παραγωγής έχουν δυνατότητα να παράγουν αντικείμενα μέχρι και 25.000 γραμμάρια (PS).  

 

Tα είδη μας  διατίθενται σε όλο τον Ελλαδικό χώρο καθώς και σε ξένες αγορές, όπου συναγωνίζονται εφάμιλλα ξένα προϊόντα.

 

 

 

 

Εφοδιασμένη με τον πιο πλήρη και σύγχρονο εξοπλισμό, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία που κατέχει, η εταιρεία μας έχει εξασφαλίσει  την συνεχή ανοδική πορεία της και την καταξίωσή της ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου των πλαστικών.