Αρχική σελίδα > Προφίλ εταιρείας

             Η εταιρεία ET PLAST ΑΒΕΕ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ιδρύθηκε το 1987 και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές και εμπορικές εταιρείες της ελληνικής επικράτειας. Η εταιρεία μας λειτουργεί σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις   16.000 τ.μ.  στις Αχαρνές  Αττικής και δραστηριοποιείται στην παραγωγή και διάθεση ειδών οικιακής χρήσης, επαγγελματικού εξοπλισμού, ειδών αποθήκευσης, συσκευασίας και επίπλων εξοχής. Με ένα πλήρως εξοπλισμένο μηχανουργείο, με κέντρο κατεργασίας CNC, εφοδιασμένο με πρόγραμμα σχεδιασμού CAD/CAM και διάφορα συμβατικά μηχανήματα, παρέχουμε τη δυνατότητα κατασκευής και παραγωγής μιας ευρείας γκάμας προϊόντων.

            Η εταιρεία μας κατέχει ηγετική θέση στην βιομηχανία των πλαστικών τόσο στην ελληνική αγορά όσο και στο εξωτερικό όπου συναγωνίζεται  εφάμιλλα ξένα προϊόντα. Το τεχνικό υπόβαθρο και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό σε συνδυασμό με την πολύχρονη εμπειρία στην βιομηχανία πλαστικών την κατέταξε ανάμεσα στις κορυφαίες βιομηχανίες πλαστικών στην Ελλάδα. Η υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητα μας είναι η ικανοποίηση των προσδοκιών των πελατών μας και η ανταπόκριση στα δεδομένα της ελληνικής αγοράς με κύριο γνώμονα την παραγωγή άριστων ποιοτικών προϊόντων. Η αξιοπιστία και η εμπιστοσύνη διέπουν κάθε επαγγελματική μας κίνηση ενώ η καινοτομία στον σχεδιασμό και στην κατασκευή προϊόντων αποτελεί τον βασικό προσανατολισμό μας.

            Τα ποιοτικά και ποσοτικά στοιχεία της εταιρείας μας την καθιερώνουν ως αξιόπιστο και φερέγγυο παράγοντα στην επιχειρηματική αγορά, με εξαγωγικό προσανατολισμό, με σύγχρονη υποδομή παραγωγής, την τεχνογνωσία και την ανταγωνιστικότητα.